Туулайн бөөрийг энд их иднэ ээ, хүмүүс нь. Би ч нэг их тоодоггүй л юм. Байвал иднэ, байхгүй бол тэр бүр худалдаж аваад байдаггүй. Энд тэнд гадуур хооллохдоо цэсэнд нь туулайн бөөртөй будаа гэж байвал харин захиална.
Нэлээд дээхэн уулынхан минь өгч явуулсан. Охидын захиалгаар будаандаа хамт агшааж идсэн. Боломжийн шүү.
Энэ түүхийгээрээ байгаа байдал. Өөрөө зураг авч амжаагүй тул, интернетээс туучихлаа. Болж байна уу? Үгүй юу?
Жимс гэж үздэг юм билээ тийм ээ? Ногоо гэхээр бас жаахан сонин уу? Самар ч юм уу? Японд ч бас жимсэнд тооцдог гэнэ. Тийм болоод л бялуу энэ тэрд их хэрэглээд байдаг юм байна шүү дээ.
Мэдэж авлаа, урд нь нэг их сонирхдоггүй байж.
За тэгээд будаатайгаа хамт агшаах гэсэн их ажиллагаа шаарддаг юм билээ. Эхлээд буцалсан халуун усанд минут орчим хэртэй байлгана. Гаргаад, хөргөөд гаднах бор хальсыг нь авна.
Тэгээд дараагаар нь доторх шар хальсыг нь авна. Үүнийг ч яахав хутгаар, нэг бол хальслагчаар авчихдаг юм билээ. Дээрх бор хальсыг нь болохоор жимснийхээ бөгсөн? хэсгийг нь хутгаар хэрчиж аваад, тэр эрчээр нь гараараа хальсалдаг юм байна лээ.
Жаахан ойлгомжгүй тул та нар техник технологийн эрин үеэ ашиглаад олж мэдэж аваарай. Том зулзагын хэлэх дуртай үг "Техникийн хурдацтай цаг үед амьдарч байна. Түүнийгээ ашиглаж эрж хай, судал, суралц".
Хүүе би ээж нь шүү гэж хэлмээр болдог шүү, хэ хэ.
Энэ арилгаад, хэрчээд будаандаа хийчихээд байгаа нь. Том бол голоор нь хувааж хэрчихэд болдог юм билээ. Бага зэргийн давс, бага зэргийн хоолны архи, бага зэрэг мирин буюу sweet sake хийц хутгаад агшаана.
Дажгүй амттай болсон. Болоод, тавагласан зураг дарж амжаагүй байна. Ирэх жил зөвхөн тийм зураг дарж оруулна аа. Амлая.
За өөр ч зүйлгүй дээ. Түр баяртай. Намын налгар өдрүүдээ сайхан өнгөрөөгөөрэй. Бүгдэд нь амжилт шүү...
0 件のコメント:
コメントを投稿