Өдрийн мэнд ээ. Бясалгаад алга болчихлоо гэж бодоцгоосон уу? Хэ хэ.
Бясалгах зав алга өө. Бага зулзагадаа мөөмдүүлсээр байгаад таарч байна. Мээмнээсээ гарсан ч энгэрээс бол байнга зүүлттэй.
Зуны амралт нь дуусах дөхөж буй дунд зулзагынхаа хийсэн хоолны зурагнаас оруулах гээд л.
Туна буюу алтан жад загасыг чанаж зүссэн ократай холиод бас бус зүйлээр амталсан гэсэн.
Жижиг тавагтай нь мөөг, бяслаг, гахайн утсан мах холиод шарсан байгаа нь.
Гахайн утсан махыг нарийхан хэрчсэн чинжүүтэй хольж, шарсан нь. Амтлагч нь юу юм бол? Өөрөө юүтүбээс харж хийсэн учраас юугаар амталсныг нь хэлж мэддэггүй ээ.
Чанасан хулуу. Элсэн чихэр, цуу хийж чанасан байх. 6 халбага ч билүү элсэн чихэр хийнэ гэж байхаар би ганц нэг халбага багасгаарай гэсэн. Өөрөө чихэрлэг талдаа, нэмээд сахар нэмэхээр чинь хэцүүеэ.
Япончууд хоолондоо маш их сахар хийдэг. Гайхаад байдаг юм.
Хэсэгтээ зураг үргэлжилнэ шүү. Сонирхолгүй бол алгасаарай. Түр баяртай. Бүгдэд нь амжил хүсье.
0 件のコメント:
コメントを投稿